Gelato Antico

Puljanka je odlučila proširiti svoj asortiman te svojim vjernim kupcima ponuditi i sladoled vrhunske kvalitete. Riječ je o sladoledu vlastite proizvodnje posebnog naziva GELATO ANTICO.

Samim nazivom htjeli smo ostvariti poveznicu tradicije do koje držimo i asocijacije na pulsku povijesnu kulturu u doba Rimljana, te time osnažiti i gradsku turističku ponudu.

 

Želja nam je bila da ostvarimo autentičan i prepoznatljiv proizvod, koji će se isticati kvalitetom i posebnim okusima, a pritom da ničije nepce ne ostavi ravnodušnim.

Herkulova toljaga, Cezaru najdraži, Dianin dodir, Agripinin poljubac, Pula superiorvm,  samo su neki od naziva koji kriju bogatstvo okusa Puljankinih originalnih receptura.

 

Isprobajte sladoled sa bijelim tartufom i maslinovim uljem , sladoled sa sušenom smokvom, sladoled sa slanim kikirikijem i krokantima, sladoled sa okusom pašarete, sladoled sa orasima ili možda koju dijetalnu varijantu vanilije, čokolade ili jogurta.

Za one koji vole jednostavne okuse pripremili smo i vaniliju, čokoladu, jagodu, limun, lješnjak, keks, stracciatelu i još mnoge druge okuse.

 

Isprobajte ih sve i pronađite svoj omiljeni sladoled u šarolikoj paleti sladoleda Gelato antico!