Ultragros

Puljanka d.d. je članica trgovačkog udruženja Ultra gros. Nastao je spajanjem udruženja Ultra grupe i Unigrossa Udruženje a broji ukupno 18 članica , čime je Ultragros jedan od vodećih trgovačkih lanaca koji zauzima više od 8% tržišnog udjela u RH.

Ultragros logoUltra gros posluje na preko 750 prodajna mjesta (maloprodaja, veleprodaja i specijalizirane prodavaonice) sa 4500 zaposlenih. Osnovna djelatnost Ultra gros-a je trgovina na veliko i malo robom široke potrošnje – prehrana i na prehrana, pića, duhanske prerađevine, kozmetički proizvodi, građevinski materijal, namještaj, tehnička roba i bijela tehnika, tekstil i obuća te turistička djelatnost.

Članice Ultra gros-a posluju sa renomiranim domaćim proizvođačima i distributerima stranih proizvođača, a na nivou grupacije postignuti su dogovori sa preko 100 zajedničkih dobavljača.

Robna marka – ULTRA PLUS

U svojoj ponudi Ultra gros ima preko 300 proizvoda pod robnom markom Ultra plus koji čine 5,2% udjela u ukupnom prometu, odnosno 10-30% prometa unutar pojedine kategorije. Ove brojke pokazatelj su dobre kvalitete proizvoda robne marke Ultra plus popraćene izuzetno povoljnim cijenama. Robne marke članice nude i u veleprodaji te rast prometa postignut na temelju asortimana robne marke prenose i na svoje veleprodajne kupce.

Optimalan odnos kvalitete i cijene prepoznali su i naši krajnji kupci poklanjajuci vjernost nama i proizvodima naše robne marke Ultra plus.

Aktualne akcije

Trenutno aktualne akcije pogledajte na www.ultragros.hr

  • Webshop